Vahvempia yhdessä – Avara Isännöinti ja Provia Isännöinti yhdistävät voimansa

Isännöintialalla on tapahtunut merkittävä yritysjärjestely. Avara Isännöinti Oy ja Provia Isännöinti Oy yhdistävät voimansa ja muodostavat Suomeen uuden johtavan isännöintialan toimijan. Yhtiöt saavat kasvunsa tueksi vahvan omistajakumppanin, suomalaisen pääomasijoittaja Intera Partnersin.
  • 10. ELOKUUTA 2021

Avara Isännöinnin ja Provia Isännöinnin omistus on järjestetty yhteisen emoyhtiön alle ja kokonaisuuden enemmistöomistaja on pääomasijoittaja Intera Partners. Lisäksi omistajiin lukeutuvat yhtiöiden avainhenkilöt ja aiemmat omistajat.

Yhtiöstä tulee yrityskaupan myötä̈ yksi Suomen suurimmista isännöintialan toimijoista, joka pystyy haastamaan toimialan vakiintuneet suuret yhtiöt. Yhdistyminen mahdollistaa yhtiön voimakkaan kasvattamisen sekä avaa uusia mahdollisuuksia kehittää alan toimintaa.

Molempien yhtiöiden avainhenkilöt jatkavat yhtiössä keskeisissä tehtävissä järjestelyn jälkeen. Järjestelyllä ei ole vaikutusta olemassa oleviin asiakassopimuksiin.

”Olemme tyytyväisiä, että pääsemme tämän järjestelyn myötä uudistamaan Suomen isännöintitoimialaa. Avara Isännöinti ja Provia Isännöinti ovat toimialan hyvämaineisimpia yrityksiä, joiden henkilökunnan tekemälle hyvälle työlle voimme lähteä rakentamaan tulevaa kehitystä ja kasvua. Uuden yhtiön toiminnan lähtökohtana on ensiluokkainen asiakaspalvelu, digitaalisten järjestelmien hyödyntäminen sekä vastuullinen ja läpinäkyvä toiminta”, kertoo Intera Partnersin osakas Arjo Laukia.

”Järjestelyn myötä saamme kehitystyöhön ja investointeihin aiempaa huomattavasti paremmat resurssit. Avara Isännöinti ja Provia Isännöinti täydentävät toisiaan ja nyt syntyy kokonaisuus, joka on enemmän kuin osiensa summa. Samalla avautuu uusia mahdollisuuksia molempien yhtiöiden henkilökunnalle”, sanoo Avara Isännöinnin hallituksen puheenjohtaja Mika Savolainen.

Avara Isännöinti Oy keskittyy turvaamaan asiakkaidensa mielenrauhan kiinteistön elinkaaren eri vaiheissa. Avara Isännöinnin palveluihin kuuluvat asiakaskiinteistöjen hyvä hallinnointi, kiinteistöjen ennakoiva kunnossapito sekä tekniset tehtävät ja se

palvelee asiakkaitaan Helsingissä, Jyväskylässä, Joensuussa, Lahdessa, Nokialla, Oulussa ja Tampereella.

”Nyt pääsemme tarjoamaan markkinoille uudenlaisen vaihtoehdon, joka pystyy jatkossa palvelemaan asiakkaita lähes kaikkialla Suomessa. Esimerkiksi digitaalisia järjestelmiä hyödyntämällä pystymme merkittävästi kehittämään asiakaspalvelua. On hienoa saada mukaan enemmistöomistajaksi myös Intera, jolla on vahvat näytöt kestävien kasvutarinoiden rakentamisesta”, kertoo Provia Isännöinnin toimitusjohtaja Ari Kuosma.

Provia Isännöinti Oy on digitaalisuuteen keskittynyt isännöintipalvelu, jolla on yli 40 vuoden kokemus isännöinnistä pääkaupunkiseudulla. Provian palveluihin kuuluvat kiinteistöjen kokonaisvaltainen hallinto, johtaminen, kattavat taloushallinnonpalvelut sekä sähköiset palvelut.

Lisätietoja:

Avara Isännöinti

Mika Savolainen, hallituksen pj                                Mikko Niskanen, toimitusjohtaja

mika.savolainen@avara.fi                                        mikko.niskanen@avara.fi

puh. +358 400 986 526                                              puh. +358 20 7340 848

Provia Isännöinti

Ari Kuosma, toimitusjohtaja                                      Jussi Taanila, hallituksen pj

ari.kuosma@provia.fi                                                 jussi.taanila@provia.fi

Puh. 010 411 6701                                                     puh. 010 411 6732

Intera Partners Arjo Laukia

arjo.laukia@interapartners.fi puh. +358 40 866 8450