Uusi isännöintiyhtiö haastamaan alaa – läpinäkyvyys, paikallisuus ja digitaaliset ratkaisut muutoksen avaimina

Isännöintiyhtiöt Avara Isännöinti ja Provia Isännöinti siirtyivät yhteiseen omistukseen kesällä 2021. Uusi yhtiö toimii jatkossa Oiva isännöinti -nimellä. Yhtiö toteuttaa neljä yritysostoa Espoossa, Vantaalla, Tampereella ja Jyväskylässä, joiden ansiosta Oiva isännöinti nousee yhdeksi Suomen suurimmista isännöintialan toimijoista.
  • 9. JOULUKUUTA 2021

Oiva isännöinnin tavoitteena on muuttaa isännöintialaa perusteellisesti ja haastaa markkinaa läpinäkyvyydellä, mutkattomalla paikallisella palvelulla sekä moderneilla työkaluilla. Tarve toimialan muutokselle kumpuaa sekä asiakaskunnasta että alan ammattilaisten keskuudesta.

”Tuomme markkinoille yhtiön, joka on täysin läpinäkyvä niin palveluidensa kuin hinnoittelunsa puolesta. Kodinomistajat antavat isännöintiyhtiöille hoidettavakseen kotinsa ja tärkeimmän omaisuutensa. Me vastaamme tähän luottamuksenosoitukseen avoimuudella ja paremmalla palvelulla. Näin muutamme isännöintiä suuntaan, jonka sekä kodinomistajat että työntekijät ansaitsevat”, kertoo yhtiön uusi toimitusjohtaja Jarno Haikonen.

Läpinäkyvyys on Oivan toiminnan ja alan muutoksen ajuri. Asiakkaalla on nähtävillään kaikki sama tieto, mitä isännöitsijä näkee. Asiakas tietää mitä hänen asunnossaan on meneillään ja mitkä asiat hänelle ovat ajankohtaisia. Läpinäkyvyys kattaa myös hinnoittelun: Oivan asiakkaat tietävät aina mikä kuuluu sopimukseen ja mikä ei, kuinka paljon hän kustakin palvelusta maksaa, ja mikä on mahdollisten lisätöiden hinta.

“Asiakkaamme saavat sujuvasti tarvitsemansa palvelun ja tietävät tarkkaan mistä maksavat. Paikallinen, mutkaton, ihmiseltä ihmiselle palvelu yhdistettynä uusiin digitaalisiin työkaluihin, mahdollistavat sujuvan arjen kaikille”, Haikonen jatkaa.

Haikonen on aiemmin työskennellyt johtajana DNA:n kuluttajaliiketoiminnassa. Hän tuo mukanaan alan ulkopuolista näkemystä liiketoiminnan kehittämisestä, palveluiden modernisoinnista sekä energisen, ketterän ja asiakaslähtöisen kulttuurin luomisesta.

“Uskon että osaavat ja hyvinvoivat työntekijät kohtaavat asiakkaat hyvällä sykkeellä, joka puolestaan johtaa hyvään asiakaskokemukseen. Tämä heijastuu yrityksen menestykseen ja synnyttää näin positiivisen kehän, jossa kaikki voittavat.”, Haikonen päättää.

Oiva tähtää markkinajohtajaksi ja tavoitetta tukee loppuvuonna 2021 toteutetut neljä yrityskauppaa eri puolilla Suomea. Yrityskauppojen jälkeen Oiva isännöinti toimii pääkaupunkiseudun lisäksi Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Lahdessa, Nokialla, Tampereella, Jyväskylässä, Joensuussa ja Oulussa.

Oivassa työskentelee noin 170 alan ammattilaista ja sen liikevaihto on noin 18 miljoonaa euroa, mikä tekee Oiva isännöinnistä yhden Suomen suurimmista isännöintialan yrityksistä.

Lisätietoa:

Jarno Haikonen
toimitusjohtaja
Oiva isännöinti
jarno.haikonen@oi.fi
+ 358 44 11 22 11
 
Mikko Niskanen 
liiketoimintajohtaja
Oiva isännöinti
mikko.niskanen@oi.fi
+358 50 05 14 539