Haemme lisää osaajia joukkoomme

Kiirava Oy ja Isännöitsijäpalvelu Oy ovat yhdistäneet liiketoimintansa 1.1.2018. Uusi isännöintiyhtiö on Provia Isännöinti Oy. Provia Isännöinti Oy:n omistavat Isännöitsijäpalvelu Oy ja Kiirava Oy.
  • 7. HELMIKUUTA 2018

Olemme yhdistäneet molempien yhtiöiden toiminnot sen vuoksi, että saisimme tuotettua asiakkaillemme entistäkin laadukkaampia isännöintipalveluja vankan ja kokeneen taustatiimimme tuella. Proviaan siirtyy Kiirava Oy:n sekä Isännöitsijäpalvelu Oy:n pitkäaikainen osaaminen sekä molempien yhtiöiden kehittämät sähköiset palvelut. Molemmilla omistajayhtiöillä on yli 35 vuoden kokemus isännöintityöstä pääkaupunkiseudulla.

Nykyiset toimipaikkamme ovat: Fredrikinkatu 47 sekä Bulevardi 3. Fredrikinkadun ja Bulevardin toimipisteet tullaan yhdistämään, jotta palvelemme ydinkeskustan asiakkaitamme yhdessä ja samassa paikassa. Päätoimipaikkamme sijainti tulee siis jatkossakin olemaan keskustassa, eli lähellä asiakkaitamme.

Lisätietoja yrityksestämme saat sivuiltamme www.provia.fi

Nyt haemme kasvavaan joukkoomme ammattitaitoista teknistä isännöitsijää, jonka työtehtäviin kuuluvat asiakaskiinteistöjemme ylläpitokorjaustoimien suunnittelu- ja valvontatehtävät, peruskorjaushankkeiden ohjaamiseen osallistuminen, kiinteistöissä tapahtuvien tilamuutos- ja osakasmuutostöiden valvonta ja raportointi.

Mikäli sinulla on tekninen peruskoulutus (rakennusmestari, teknikko, insinööri), omaat kokemusta vastaavista työtehtävistä ja olet motivoitunut työskentelemään kiinteistöalalla, voit olla oikea henkilö meille!

Hakemukset palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan kai.sarkkinen@provia.fi 2.3.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 9.00–16.00 välisenä aikana, teknisentoimen päällikkö Kai Sarkkinen 09 25155449