Haemme lisää osaajia joukkoomme

Kiirava Oy ja Isännöitsijäpalvelu Oy ovat yhdistäneet liiketoimintansa 1.1.2018. Uusi isännöintiyhtiö on Provia Isännöinti Oy. Provia Isännöinti Oy:n omistavat Isännöitsijäpalvelu Oy ja Kiirava Oy.
  • 31. LOKAKUUTA 2018

Olemme yhdistäneet molempien yhtiöiden toiminnot sen vuoksi, että saisimme tuotettua asiakkaillemme entistäkin laadukkaampia isännöintipalveluja vankan ja kokeneen taustatiimimme tuella. Proviaan siirtyy Kiirava Oy:n sekä Isännöitsijäpalvelu Oy:n pitkäaikainen osaaminen sekä molempien yhtiöiden kehittämät sähköiset palvelut. Molemmilla omistajayhtiöillä on yli 40 vuoden kokemus isännöintityöstä pääkaupunkiseudulla.

Nyt haemme kasvavaan joukkoomme ammattitaitoista isännöitsijää ja kirjanpitäjää.

Isännöitsijä
Tehtäviisi kuuluu vastata itsenäisesti taloyhtiöiden asiakkuuksista. Sinulla on kokemusta eri-ikäisten asuntoyhtiöiden hallinnosta. Hallitset ja tunnet isännöitsijän monipuolisen tehtäväkentän. Olet palvelualtis, ehdottoman oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen, erittäin vastuulliseen työskentelyyn. Oikealla asenteella ymmärrät, että kiinteistönhoito on pitkäjänteistä työtä, jossa luottamuksellinen asiakassuhde on erityisen tärkeää.

Hakemukset palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan ari.kuosma@provia.fi tai jussi.taanila@provia.fi

Kirjanpitäjä
Työtehtäväsi painottuvat asunto-osakeyhtiöiden ja kiinteistöjen kirjanpitoon, vuokravalvontaan sekä asiakaspalvelutehtävien hoitoon. Lainaosuuslaskelmista ja rahoitusvastikkeista sinulla tulee olla tietämystä ja ymmärrystä jo entuudestaan. Työssäsi käytät Visma Fivaldin Kiinteistöhallintaohjelmaa. Työaikasi on liukuva.

Tehtävään valitulta henkilöltä toivomme tehtävään soveltuvaa koulutusta. Aiempi kokemus kiinteistökirjanpidosta on tehtävässä välttämätöntä.

Hakemukset palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan jenni.vastamaki@provia.fi