Uutiset

Hyvää juhannusta!

Provia Isännöinti Oy toivottaa hyvää Juhannusta kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille!

Lue lisää

Suorat numerot toimivat normaalisti jälleen torstaina. Pahoittelemme katkoksesta aiheutuvaa vaivaa. Toimistomme sulkee torstaina 21.6. poikkeuksellisesti jo kello 12:00. Hyvää juhannusta!

Lue lisää

Kesän aukioloajat

Toimistomme on auki kesällä seuraavasti: ma-to klo 9:00 – 15:00 Perjantaisin suljemme klo. 14:00

Lue lisää

Uusi osoitteemme on 28.5.2018 alkaen Bulevardi 21, 00180 Helsinki. Muuton johdosta toimisto aukeaa asiakkaille 4.6.2018 alkaen. Toimipaikan muuton johdosta yhteydenpidossa ja palvelussa esiintyy poikkeavaa viivettä.

Lue lisää

Poikkeus aukioloaikoihin

Toimistomme sulkee poikkeuksellisesti keskiviikkona klo. 14:30 henkilökunnan koulutuksen vuoksi. Olemme kiinni myös perjantaina 11.5 ja palvelemme teitä jälleen maanantaina 14.5.

Lue lisää

Vapun aukioloajat

Olemme avoinna jälleen normaalisti keskiviikkona 2.5.2018. Provia Isännöinti Oy toivottaa kaikille hyvää vappua!

Lue lisää

EU:n tietosuoja-asetus

GDPR koskee kaikkia toimijoita sijainnista huolimatta, jotka käyttävät EU:ssa asuvien henkilöiden tietoja. Asetus turvaa yksilöille paremman yksityisyyden suojan ja on yrityksille hyödyllinen investointi tietoturvaan ja entistä parempaan asiakaskokemukseen.

Lue lisää

Vuodesta 2019 alkaen asunto-osakeyhtiöt ja keskinäiset kiinteistöosakeyhtiöt voivat siirtää osakeluettelonsa osakehuoneistorekisteriin ja samalla luopua velvoitteesta osakeluettelon ylläpitoon. Siirron edellytyksenä on, että yhtiön edustajatiedot ovat kaupparekisterissä ajan tasalla.

Lue lisää

Olemme yhdistäneet molempien yhtiöiden toiminnot sen vuoksi, että saisimme tuotettua asiakkaillemme entistäkin laadukkaampia isännöintipalveluja vankan ja kokeneen taustatiimimme tuella.

Lue lisää

Millainen on hyvä taloyhtiö?

Taloyhtiön toiminnan suunnitelmallisuutta, tehokkuutta ja ennakoitavuutta edistävät tulevaisuuden tavoitteet ja suunnitelma näiden tavoitteiden saavuttamiseksi…

Lue lisää

Ota yhteyttä

Bulevardi 21

Palvelemme arkisin 9–15

010 411 6700