Arvoisa asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme

Provia Isännöinti Oy on päättänyt, että koronaepidemian vuoksi, vähennämme sosiaalisia kontakteja ja samalla hidastamme epidemian leviämistä.
  • 13. MAALISKUUTA 2020

Yhdenkään taloyhtiön osakkaan, hallituksen jäsenen tai isännöintitoimiston henkilökunnan terveyttä ei tule vaarantaa. Hengitystieoireinen ihminen on riski pienessäkin yhteisössä ja tartuntavaara on ilmeinen. Näin ollen Provia Isännöinti Oy noudattaa toistaiseksi seuraavia toimintatapoja ja tätä ohjetta päivitetään tarvittaessa ja tilanteen muuttuessa.

Toimistomme asiakaspalvelu on suljettu 16.3.2020 alkaen toistaiseksi ja jokainen tapaaminen on sovittava etukäteen. Yhteydenotot hoidetaan puhelimitse tai sähköpostitse arkisin klo 9-15 välisenä aikana.

Isännöitsijät ovat tavoitettavissa normaalisti puhelimitse tai sähköpostitse.

Viimeisimmän tilanteen päivitämme yrityksemme nettisivuille sekä suoraan Talointra -palvelun kautta reaaliaikaisesti. Muistattehan käydä kirjautumassa sivustolle ja päivittää yhteystietonne ajan tasalle. Voitte rekisteröityä palveluun klikkaamalla alta löytyvää linkkiä.

Arvoisa asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme

Lisätietoja saatte kotisivuiltamme www.provia.fi.

Muistutamme, mikäli olette sairaana tai kotikaranteenissa, huoltomiestä ei tule kutsua kotiin, ellei vika edellytä välitöntä korjaamista (esim. putkivuoto, vesivahinko). Kerro silloin vikailmoituksen yhteydessä, että olet sairas tai karanteenissa.

 

Yhteistyöterveisin,

Provia Isännöinti Oy